כותרות אחרונות
Search

המילקשייק הנוסטלגי והאהוב של יטבתה חוזר עם טעם חדש: קצפת ותותים.

צילום: סטודיו "שטראוס"

 

המילקשייק הנוסטלגי והאהוב של יטבתה חוזר עם טעם חדש: קצפת ותותים.

מחלבת יטבתה מקבוצת שטראוס מחזירה למדפים את סדרת המילקשייקים האייקונית שלה, שחוזרת לראשונה מאז 2019. לצד מילקשייק השוקו המוכר והאהוב, מצטרף כעת גם טעם חדש במהדורה מוגבלת- מילקשייק קצפת ותותים, בהשראת קינוחים קלאסיים וטעימים.
 
המילקשייקים מגיעים בבקבוק אישי של 300 מ"ל ומציעים חוויית שתייה עשירה, קרמית ומפנקת – כזו שעבור רבים מזוהה עם רגעי קיץ, פינוק ונוסטלגיה.
 
מילקשייק קצפת ותותים (חדש): משקה חלב בטעם קצפת ותותים, המשלב מתיקות עדינה ומרקם קרמי המזכיר קינוח תותים וקצפת. מומלץ לשתות קר במיוחד, לאחר שקשוק טוב, כדי ליהנות מהמרקם העשיר בכל לגימה.
 
מילקשייק שוקו (חוזר כמוצר קבוע): הטעם האייקוני של יטבתה,  במרקם סמיך ומפנק, שחוזר למדפים לאחר היעדרות של מספר שנים עם אותו טעם מוכר שרבים התגעגעו אליו.
 
 

צילום: סטודיו "שטראוס"

 
 
המילקשייק של יטבתה נחשב לאורך השנים לאחד המשקאות הזכורים והאהובים של המותג, כזה שהפך עבור רבים לחלק בלתי נפרד מזיכרונות ילדות ורגעי פינוק המזוהים עם הטעם של יטבתה. כעת הוא חוזר למדפים בגרסה מחודשת, שמחברת בין הנוסטלגיה והטעם המוכר לבין דור חדש של צרכנים, לצד טעם חדש שמוסיף לסדרה נגיעה צבעונית וקיצית.
 
השילוב בין המרקם הקרמי לבין הטעמים המפנקים יוצר חוויית שתייה שמרגישה כמו קינוח בבקבוק – עם הטעם המוכר והאהוב של יטבתה.
 
פרטי המוצר:
משקל
300 מ"ל
כשרות
הרב רובין – בד"צ מהדרין
אלרגנים
מכיל חלב.
ללא גלוטן.