כותרות אחרונות
Search

"בר-אל" מציגה: קמח רב-תכליתי ללא גלוטן להכנת דובשניות לשנה מתוקה כדבש

"בר-אל" מציגה: קמח רב-תכליתי ללא גלוטן להכנת דובשניות לשנה מתוקה כדבש

במאפיית "בר-אל" מבית חברת "אשבל מזון פונקציונלי" מייצרים מוצרי בריאות טעימים ללא גלוטן, עבור חולי הצליאק ולכלל שוחרי הבריאות שבחרו להימנע ממזון המכיל גלוטן כדרך חיים קולינארית.

 

למי שמארח בערב ראש השנה ורוצה להפגין ביצועי אפייה "מחוץ לקופסה", מציעה בר-אל את תערובת הקמח הרב-תכליתית, המתאימה להכנת מגוון סוגי מאפים ומתכונים, כגון חלות, לחמים, פשטידות, עוגות, עוגיות ועוד.

 

הקמח נטול גלוטן, ללא תוספת סוכר, ללא שומן טראנס, ללא חומר משמר, ללא כולסטרול וללא לקטוז וקזאין. הקמח מותאם גם לטבעונים, וכולל מתכונים שאינם מצריכים שימוש בביצים.

על גב אריזתו , כמו גם באתר האינטרנט www.BarelLife.co.il , משובצים מתכונים להכנת כיכרות לחם, לחמניות, בגטים ועוד רבים.

מחיר מומלץ לצרכן, לאריזת 500 גר'.18 ₪ .

 

להשיג ברשתות השיווק המובחרות, כגון רמי לוי, חצי חינם, סופר ברקת, טיב טעם, קשת טעמים, יינות ביתן, ויקטורי, יוחננוף ועוד.

כשר בהשגחת בדץ בית יוסף.

 

 

מתכון לדובשניות ללא גלוטן:

מצרכים:

1 ביצה

1/3 כוס (70 גר') שמן

כחצי כוס דבש (120 גר')

1/3 כוס (80 גר') סוכר חום

כפית קינמון

קורט מלח

2 כוסות (280 גר') קמח בר-אל רב תכליתי ללא גלוטן

סוכר לבן לציפוי

אבקת סוכר לציפוי

אופן ההכנה :

בקערה, מקציפים קלות עם כלי מקציף ביצה ושמן לתערובת אחידה ובהירה

מוסיפים לקערה דבש, סוכר חום, קינמון וקורט מלח. מערבבים בשנית

בקערה נוספת: שמים את הקמח, מערבבים קלות עם כלי מקציף ומוסיפים לתערובת הרטובה

מערבבים עד ליצירת בצק הומוגני, עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר לכשעה

יוצרים כדורים קטנים, טובלים בסוכר לבן ואז באבקת סוכר מניחים בתבנית

אופים 10 דקות בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות עג שהעוגיות נסדקות ומשחימות

מגישים טרי וחמים- עוגיות פריכות ללא גלוטן וללא נקיפות מצפון. בתיאבון.